Tuesday, February 22, 2011

Reis!

Tervist kallid lugejad.

Mul on olnud yks 22rmiselt p6nev ja huvitav n2dalake reisi, 6nneks on terve n2dal veel ees... Kylastatud kohti ma ei hakka praegu ylesse loetlema, teen p2rast yhe pikema kokkuv6tte. Paar p2eva 66bisime igatahes kusagil 3000 m k6rgusel. Hetkel poolel grupil ka mingi t6bi. Arst ytles, et v2simus lihtsalt. Eilne bussi s6it oli 25 tundi... K6ht muidu lahti ja peavalu vms. T2na 6nneks parem. Hetkel peaegu t2iesti p6hja Argentinas. Km bussiga on tulnud k6vasti ja veel rohkem. Kogu reis on vist 5000 km kusagil. Kui 6igesti m2letan..

Seltskond on v2ga lahe. Meid on siin 34 vahetus6pilast pluss kaks bussijuhti pluss kolm vabatahtlikut ja veel yks giid. Pilte on juba yle tuhande kogunenud ja tuleb veel..

Ei oskagi nagu midagi kirjutada rohkem. V2simus on t6esti peal, t2na saime l6unaks siia hotelli, 6htu oli nyyd vaba. M2ngisime kyll jalkat kohalikega, mis tappis nagu t2iesti 2ra (haigus).

Reisil olen avastanud ka Argentina folk muusika, mis mulle on hakkand j2rjest rohkem meeldima. Varsti tahaks selle rahvustantsu ka 2ra 6ppida, eriti raske ei tundu. Yhe Belgia tydrukuga tantsisime yks 6htu tangot. P2ris jama oleks Argentinas aasta aega elada ilma tangot tantsimata..

Lahedat veel, et saime kahe prantsuse tyybiga yhes linnas kokku. Kylastasime seal mingit kirkiut ja muusemit ja p2rast s6ime, ning peale s66mist oli vaba aega. Ma siis jalutasin yksi seal ringi tahtsin osta k2epaela, k2sit66 v2rk. Siin v2ga popp see. K2sit66d myyakse yldse v2ga palju. N2gin siis kahte tyypi kes myysidki neid asju. L2ksin ligi. Esimesest s6nast sain aru juba, et prantslased. Vahetasime siis muljed veidi. Nad on siin 4 kuud elanud. Hetkel teevadki k2ev6rusid ja teisi ehteid ja myyvad neid. Kunagi varem olid nad siin L6una Ameerikas reisimas k2inud ja peale seda tahtsid kindlasti tagasi tulla. Olid v2ga l6busad ja toredad. Eriti lahe oli see, et yks kysis, et kas me saaks ta vennale pildi saata. Tegime siis neist pildi ja belgia tydruk v6ttis ta meili aadressi. Eks siis kunagi saadab pildi ka, kuidas vend kusagil keset Argentinat elab.

Ja selliseid v2lismaa turiste kohtab ikka v2ga palju ja suht lahe minu meelest selline reisimine.

Nyyd aga l6petan. Soovin igaks juhuks ette 2ra, Head Vabariigi Aastap2eva, sest vaevalt, ma nii pea arvuti saan.
K6ike head! :)

No comments:

Post a Comment