Monday, March 14, 2011

:)

Reedel oli kõva torm siin. Tunniga sadas maha 107 mm vihma. Rio Terceros, kus asub kool oli ikka täielik uputus. Kesklinnas olid autod poolenisti vees ja sõideti ka kanuuga ringi. Ega me isegi kuiva jalaga ei pääsenud. Kõik teed oli vee all, kahju, et kaamerat kaasas ei olnud. Tuli ka rahet, sellised 2 cm läbimõõduga pallid. Tagasi tulemiseks, kutsusime remise, aga enne remist just sõitis mööda firma kaubik. Peatasime kinni ja hüppasime vennaga peale. Saime kohe otse koju :)

Laupäeval käisime perega väljas söömas. Esines sõber Negro. Temaga käisime ka Embalses kunagi skuutritega sõitmas vms. Lisan siia ühe pildi ja küsin, mis on pildil valesti ja mille üle me kõvasti seal kohapeal naersime ? :) Ootan vastuseid kommentaaridena, õigesti vastanule saadan ühe ilusa postkaardi koju näiteks ;)



Rahvast ei olnud peaaegu üldse aga need kes olid, olid peaaegu kõik pere tuttavad, nii et oli väga tore õhtu.

Peale seda pidu, kunagi kolme ajal läksin edasi peole, kus olid kõik teised noored. Seal midagi suurt ei olnud, lihtsalt nägi kohalike, keda pole pikalt näinud juba. Viimasel ajal, aint teises linnas peol käinud ju. Peale pidu, kõndisin jala koju, sest remised on kõik väga hõivatud. Väga külmaks on kiskunud siin. Koju kõndides, õigemini jooksin, et sooja saada..


Täna koolis filosoofia tunnis, õpetaja tundis huvi, et kus see Eesti täpselt asub. Üks klassivend tõi siis Euroopa kaardi ja näitas kus elan. Ainuke lahe asi selle kaardi juures oli, et riigipiir Eesti ja Läti vahel läks nii, et Pärnu oli Lätis juba, pool Võrtsejärvest ka ja piir jooksis täpselt Tartu alt Peipsini. Päris naljakas või mis..

6 comments:

  1. Kõlar on valesti ? :D
    Sa koju ei pea saatma mulle,aga kui tuled võid anda:)

    Jaanika :)

    ReplyDelete
  2. ma mõtlesin ka, et kõlar valesti :D:D

    ReplyDelete
  3. Kõlari kohta ei oska midagi öelda, ju ta siis nii pidi olema. Ehk siis see ei ole see, mida ma vastuseks soovin kuulda. Tehnikaga on seotud küll. Niipalju võin vihjeks hetkel anda. :)

    ReplyDelete
  4. kas see mingi juhe peabki sealt süntekast välja rippuma ? muud ei tule midagi pähe mis valesti on :D

    ReplyDelete
  5. Auhinna võib vist Maritile ära anda. Õige vastus oleks tegelt, et süntekal pole juhet järel :D See üks juhe seal ripub küll aga mingit juhet tegelt süntekal polnudki. Ta lihtsalt niisama laulis ja näppis süntekat nagu mängiks seda ka. Vahepeal olid mõlemad käed õhus ka, kuigi oleks pidand süntekal olema. Nalja sai palju kohapeal :D

    ReplyDelete
  6. haha , päris hästi :D ja tänud kaardi eest :D

    ReplyDelete