Tuesday, March 22, 2011

Mis olnud.

Kurdeti, et pole blogi uuendanud.

Midagi huvitavat polegi juhtunud väga. Nädalavahetuse veetsin maakodus. Laupäeval sõtkusin rattaga päris palju ringi. Ratta seljas juba päris mugav olla ja tagumik istmega ära harjunud. Sellist asja vist see aasta enam ei korda nagu sai aasta tagasi tehtud, et polnud veel kordagi ratta seljas olnud ja võtsime Joosepiga väikese rattasõidu ette. Kahe päevaga 400 km. Esimese päeva õhtul ma juba väga ei kõndinud. Naerdi veel, et see poiss magab küll täna kõhuli. Järgmine päev oli ka päris vaevarikas, aga kui juba istuma sain ja veidi aega sõidetud siis harjus valuga ära. Püsti küll ei tahtnud enam tõusta. :D

Veel, et siin peres ka nüüd murutraktor. Sellega viimased kaks nädalavahetust niidetud. Ma olen niitnud hästi vähe. Teistel praegu tuhin peal ja kõik tahavad niita sellega. See on hea muidugi, et ei pea kedagi sundima niitma, veel. Mingi aja pärast kindlasti harjutakse ära ja siis on juba see, et kelle täna niitma paneme. Esimene kord oli kohe selline tuhin peal muideks, et niideti plats vähemalt kolm korda üle :)

Pühapäeval jälle maakodus, sain lõpuks iguana pildile. Kõndsin seal põõsaste vahel ja järsku miski liigutas, mingi sabin. Läksin siis vaatama, oli seal üks kivi, kivi all väike urg ja urust vaatas vastu väike iguana.

Veidi vahtis mind ja jooksis urgu tagasi. Sättisin kaamera siis paika, murdsin paar rohukõrt uru eest ja jaht võis alata. Istusin seal oma tunni. Vahepeal tuli jälle välja uudistama, ma sain siis pildistada ja kui tegin mõne kiirema liigutuse oli ka tema kadunud. Lõpuks kõndisin veidi eemale, kui tagasi tulin, oli ta juba kivi peal. Sain sealt paar head klõpsu ja siis ta pani juba jooksu teisele poole. Keel on ka neil päris võimas nende kasvu kohta.

Lahe sell oli ! :)





Koolis on see, et viimased kursused, ehk 6 klassid teevad kõik endale kampsuni või särgi. Meie klass teeb vist mõlemad. Seda päris palju kujundatud ja vaieldud, milline ja mis peal võiks olla. Reedel käisime ka poes, kus see valmis tehakse. Seal sai jälle palju vaieldud aga lõpuks sai suht selgeks ka pilt. Varsti peaks sealt poest valmis joonistuse või kujunduse saama, sellise profi värgi. Vaatame üle, kas sobib ja siis läheb tegemisse.

See nädal suht lühike, kolm päeva aint kooli. Ei teagi täpselt, miks. Uurin ja siis ehk kirjutan siia ka, kui meeles :) Ja nüüd sellel pikal nädalavahetusel on onu Walteri tütre sünnipäev, maakodus. Kokku tuleb umbes 50 sugulast ja sõpra. Tita saab ühe aastaseks. Täitsa kindel ei ole, aga peaks olema. Tuleb arvatavasti väga lahe ja tegevuste rohke päev! :)

Palav on ka, kuigi siin algas ju kalendri järgi sügis. Koolis ikka veel otsaesine ja selg higine ja päevad ka poole ööni välja ju. Õnneks õhtul väga värske ja mõnus.

No comments:

Post a Comment