Tuesday, May 10, 2011

Lill.






Pikalt pole jälle kirjutanud aga viisakusest nagu midagi ikka võiks ju.

Palju polegi enam mul siin aega jäänud. Üks kuu ja veidi peale. Kahe nädala pärast tulevad ka isa ja õde külla. 20 päevaks. Plaanis minna vaatama wrc rallit ja siis teha väike ringreis, arvatavasti Mendozasse ja sealt veidi põhja poole. Eks näha kuidas välja kujuneb.

Muidu on päevad nagu ikka. Hommikul saab kaua magada, algul oli küll õnneks aga järjest rohkem olen hakkand mõtlema, et nii võib päris laisaks minna, kui saab hommikul kella 10-11 magada. Eks see üks suur puhkus mul siin olegi. Kolm korda nädalas käin jõusaalis ja umbes sama palju kordi nädlas üritan käia ka jooksmas või rattaga sõitmas. Nii et mõnel õhtul olen päris läbi omadega. Trenni peab tegema, Eestis võistlused kohe ootamas. 3.juuli kõva mehe jooks ja peale seda plaanime minna Joosepiga ratastega ümber Eesti sõitma. Kusagil 23 päeva ja kilomeetreid peaks tulema sinna 2300 kanti. Siis saate uut blogi lugema hakata, reisimuljed ümber Eesti sõites..

Eelmine laupäev käisin ka ühel 15 sünnipäeval. Siin alati suured peod need. Alguses mindi kella 21.00 sinna. Siis kui külalised kõik kohal tuli sünnipäevalaps. Uhkes kleidis. Mõlemal pool kätt isa ja vanaisa.

Siis kõik üksteise järel õnnitlesid teda ja peale seda tuli väike valss.

Keegi seda väga tantsida vist ei osanud küll. Oleks hea meelega mõnega seal korralikult ikka valssi keerutanud aga ei tekkinud võimalust kahjuks. Peale tantsu asuti sööma. Söögiks oli hamburger ja friikad. Normaalne :D

aga pole hullu, mul oli kõht väga tühi, sest enne käisin veel jooksmas, nii et läks kõik kiiresti alla. Peale sööki oli kell juba kaksteist läbi. Siis tulid ülejäänud külalised ja peolised. Algul oli vast 40-50 inimest. Pärast 400 inimest :)





Kutid panid ka ennast viisakalt riidesse ikka. Esimene kord vist, kui neid sõpru ülikonnas nägin :)


Kogu aeg veel lisaks filmiti ja pildistati. Oli kaks proffi palgatud. Vahepeal näidati ka paar videoklippi sünnipäevalapse nooruspõlvest. Peo teises osas, ehk siis kui suurem osa rahvast tuli siis algul oli kusagil 15 roosi. Võeti kahte rivvi oma roosidega ja keskele sõitis sünnipäeva laps ühe ilusa mootoratta seljas. Ta istus taga muidugi.


Anti roosid ükshaaval kätte ja siis pandi ka tantsumuusika peale ja pidu võis alata. Nagu ikka kestis pidu kusagil 5-ni hommikul.


Ma jõudsin kodu pool kuus. Uni oli suur aga magama ei saanud minna. WRC ralli Sardiinias oli käimas ju. Kõva pöidla hoidmine tasus ära ja Tänak ning Kaur võidsidki oma klassis. Lisaks veel, et wrc Academy klassis teise koha E.Kauri järel saanud Baldoni on üks sõitja siit, kes sõidab ühe siin kõrval garaažis ehitatud autoga kohalike rallisid ja ta kaaridlugeja mu söber :)

Päikest!

7 comments:

  1. Ma vaatasin ka FBst neid pilte just ja mõtlesin, et mis krdi pidu see ometi jälle oli... Aga noh, ühe tšiki 15. sünnipäev! Loogish! Kuidas ma küll ise selle peale ei tulnud :p

    ReplyDelete
  2. Ma ka ei saanud kohe aru mis tähtpäeva pildid olid. Kuid kui see on 15.sünnipäev, siis kui kõva pidu veel 18. sünnipäeval tulemas on:)

    ReplyDelete
  3. Yep, paistab et kolme aasta pärast pead sa Arvi sinna tagasi minema. Võin ka vabalt kaasa tulla, et Argentiina peokultuuriga tutvust teha :)

    ReplyDelete
  4. Kunagi tahaks kindlasti tagasi tulla. Järgmine suvi plaanib see pere siit meile Eestisse külla tulla ja pärast teha veel üks ringreis terves Euroopas. Aga selliseid suuri pidusid korraldavad vanemad jah oma 15 aastastele võsukestele. Kui saadakse 18 ei ole mingit suurt pidu hoopis. Ei teagi palju see viimane pidu maksta võis aga kusagil paarikümne tuhande Eesti krooni juurde võis see jääda. Kuulsin, et üks pidu, kus vend mul käis maksis 300 000 krooni. Papal vist raha väga palju, pidi mingit musta äri ajama aga see selleks. Sellised peod siin :D

    ReplyDelete
  5. Hehe, et siis Tötsu 15 sünnipäev palun samasugune teha ;d
    Kool ikka käib veel ?

    ReplyDelete
  6. Eile just mõtlesin veel jah, et nüüd hakkab Krissu ka tahtma sellist pidu. Detsembris saab temagi 15 ju. Et jah, võiks ju midagi uut Eestis ka korraldada, ma oleks poolt :) Kool ikka käib jah. Ei teagi kas siin mõni vaheaeg ka tulemas või mitte. kaks pool kuud juba kooli olnud ju, Eestis tuleks selle ajaga esimene nädala vabat ju.

    ReplyDelete
  7. Minu teada Tötsu papa eriti rikas ei ole...

    ReplyDelete