Tuesday, April 26, 2011

Rallil!

Kuna eelmine reede olid pühad siis oli ka neljapäev vaba, ehk väga pikk nädalavahetus :) Toimus ka ralli siin üle mäestiku 100 km eemal meie majast. Olime kõik päevad seal ja sain väga hea ülevaate, kuidas tegelikult see suur rallimasin toimub. Meie sõitjatel kõige paremini ei läinud, oli mitmeid probleeme jne. Parim meie sõitja sai ralli algul minutilise trahvi kuna sõitis enne rada läbi, see oli üks suur probleem seal, sest tegelt teevad kõik seda aga üks konkurent mainis komisjonile aint teda ja ühte meie sõitjat veel. Aga polnud hullu, esimese päeva lõpuks oli ühest minutist alles jäänud ainult 15 sekundit. Teise päeva hommikul oli täiesti tuulevaikne ja tolmas kõvasti. Niisiis juhtuski see mida juhtuda ei tohtind ja ühes 90 kraadises kurvis, võttis auto täpselt sellise suuna et päike paistis otse silma ja kuna oli eelmisest sõitjast veel tolm ka ülaval siis nägemine oli absoluutselt 0 ja meie parim sõitja kihtas teiselt kohalt täiega metsa. Auto sai päris arvestatavad kahjustused.

Ühel teisel meie sõitjal, kes hoidis kuni viimase katseni teist kohta juhtus selline asi, et jahutusvee kork tuli pealt ära ja pidi sõidu pooleli jätma. Selline väike näpukas kahjuks.

Muidu oli ralli väga väga lahe ja mulle väga meeldis. Ööbimiskoht oli ka väga ilus, selline maakodu millest nüüd järjest ehitatud väike ööbimiskoht turistidele. Toidud olid väga head ja kodused. Paar pilti ka.

Tagasitee oli väga ilus üle mäestiku..






Need kolm autot, va viimane sinine mitsu on kõik siin kõrval garaažis ehitatud! :)





Otsi kaamerameest.. :D

Ühes külakeses, kus ralli ka läbi läks oli minigi suur pidu tulemas, hommikul kell kaheksa juba grill käis ja kokad kokkasid!



Sai ka oliive esimest korda korjatud. Korjasime õhtul ja ka järgmise päeva hommikul, kokku tuli vast 20 kg oliive ära. :)










See sõitja on Paraguayst ja kaardilugeja siit samast linnast kus ma elan. Kaardilugeja töötab ka siin garaažis ja on väga hea peretuttav. See sõitja muidu päris rikas kutt, igal rallil käib oma lennukiga kohal, ei viitsi ta autoga sõita pikki vahemaid.







4 comments:

  1. Sa sattusud ikka eriti õigesse perekonda !

    ReplyDelete
  2. Tõsi!
    Olen väga väga rahul :)

    ReplyDelete
  3. Hei!!!

    Olen su blogi lugenud jõulust saati ja endalgi tekkis mõte mina Argentiinasse.Nüüd on sellest saanud teostus ja minek on augustis.Kuna sa oled hetkel Argentiinas, siis tahaksin küsida veidikene sellega seoses küsimusi. Kui sul selle vastu midagi ei ole võikisid anda maili või msn.

    ReplyDelete
  4. Hei! Vaat kui tore! :) Mul pole küsimuste kuulamise ja nendele vastamise vastu mitte midagi. arvi_anton@hotmail.com see nii meil kui ka msn, et kirjuta julgelt! :)

    ReplyDelete