Wednesday, September 15, 2010

Koolis või mitte

Kool on ikka lahe. Tunnid algasid kell kaheksa läbi natukene täna. Esimene tund oli elektroonika midagi. See nagu eilegi kestab terve hommiku, ehk siis kuni 11.40-ni. Kell 10.00 õpetaja aga ütleb, et peab koju minema. Abikaasat vaatama, haige oli vist vms. Ehk siis me saime vabaks. Jeee... Kümnest kaheni vaba aega. Tsill..

Läksime ühe klassivenna juurde seejärel. Teine klassivend näitas oma uut matkaautot.



See klassivend, vist muidu istuma jäänud. Igatahes ta kaheksateist vana ja load olemas. Lube muideks siin väga kerge teha. Vend Sebastian ütles, et tal läks kuskil pool tundi aega :D

Tegi tutvustusringi ning siis käisime söögi järel ja istusime klassivenna juures edasi ja sõime. Kell kaks läksime kooli. Oli muusika tund. Peale mussat kolmest viieni pidi olema inglise keel. Õpetaja pole aga siiani kohale jõudnud. Jälle vaba. Lõpuks viiest seitsmeni mate.
Üpriski palju sai tundides olla sellest ajast, mis viibisin kodust eemal.

Klassivennal üks auto veel. See tema enda oma, Fiat. Väga lahe asi. Mõnus sellisega ringi sõita. Kütet vist ei võta üldse + väljanägemine üpriski seff. Muusika on ka kõva sisse pannud. Tänaval vaatavad paljud järgi :)

4 comments:

  1. Oled nüüd kuu aega seal olnud ja tundub, et inglise keelt liiga palju ei räägita. Endal hispaania keel ikka edeneb?

    ReplyDelete
  2. Kuu jah nüüd. Edeneb ikka. Iga päev tõlgin raamatut. Paljud sõnad hakkavad juba meelde jääma. Pluss kuulan keeleõpet telefonist bussis, kui kooli sõidan või tagasi. Üleeile sai kleebitud sildid külge, kappidel, laudadele jne, et mis need on hispaania keelest. Oleks võinud seda varem küll teha aga parem hilja, kui mitte kunagi :)

    ReplyDelete
  3. sildid on hea mõte!
    kui kaugel sa koolist elad? st kaua bussiga läheb?

    ReplyDelete
  4. Linnade vahe on 17 km ja buss sõidab kuskil pool tundi.

    ReplyDelete