Tuesday, September 21, 2010

Peale pikka pausi.

Uhh.. Eriti pikk paus sisse tulnud siia postitamisega. Eks sel ole vast põhjust ka. Väga midagi huvitavat toimund ei ole, peamised sündmused märgin ikka ära. Ja eks see huvitavate asjade toimumine on jäänud väiksemaks seoses sellega, et enam pole kõik nii uus minule. Algul sai tõesti kõike imetletud ja üles kirjutatud. Nüüd juba ära harjund ja sisse eland asja. Aga ega need huvitavad asjad otsa kindlasti ei saa. Avastamis rõõmu jätkub veel päris terveks aastaks, miinus üks kuu ja paar päeva peale.

Reede siis, oli üks tund ainult. Keegi õpetaja jälle puudus, või koguni mitu. Sõitsime bussiga kooli. Tunni olime seal, natukene peale ka ja tulime sama targalt tagasi. Teised natukene targemad, kui mina muidugi. Ma arvan vähemalt aga mine sa tea..

Kuna 21. September on üleriigiline õpilastepäev siis oli paljudel plaaniks juba reedel seda tähistama hakata. Esmaspäeval oli kool ka vist, aga mitte kohustuslik. Käisid need kellel hinnete seis kehva.
Vend mul ja sõbrad ning osa klassivennad panid siis juba reedel minekut Embalse. Naaber linn. Seal suur järv ja selle ääres telkisid ning viibisid. Põhi värk toimus esmaspäeva õhtul. Selleks oli püsti pantud kaks suurt telki. Ühes electro stiilis muusika vms, teises uut ja vana, kohalikku ja välismaist muusikat. See viimane meeldis mulle ka rohkem. Ise läksingi alles esmaspäeval sinna. Pidu nagu ikka, rahvast oli suht palju. Nii oma paar tuhat inimest/õpilast. Järgmine päev, nagu traditsiooniks kujunenud tulevad suurem osa inimestest Embalsest siia, Almafuertesse. Ollakse siin järve ääres ja tsillitakse niisama.


Meie tsillisime muidugi purjekaga järvel, sai mitu tiiru rahva eest läbi sõidetud :)


Nüüd kolm päeva kooli ja siis Ushuaiasse! :) Ilmad pidid suht soojad olema seal aga lund pidi ka ikka olema. Öeldi, et saab lühikese särgiga sõita suuska.

No comments:

Post a Comment