Monday, September 13, 2010

Nädalavahetus ning eelnev ja järgnev päev

Pole paar päeva kirjutanud, teen väikse kokkuvõtte siis. Erilist midagi toimunud ei olegi. Reede õhtul sai diskol käidud traditsiooniliselt. Üpriski toredad peod on aga suht väsitavad ka. Kodu jõuab tagasi päris hilja peale pidu alati.

Laupäeval pidime purjekale uuesti minema ja seda veits parandama. Nimelt eelmine kord tuli mingi nöör või tross masti küljest alla. Tahtsime seda tagasi panna aga ei õnnestunud. Lõppes sellega, et istusime purjekal, sõime küpsiseid, jõime matet ja mängisime kaarte.

Pühapäeva hommikul oli kohaliku linna sünnipäev vms. Toimus paraad ja värgid. Ise vaatamas ei käinud aga väiksed vennad käisid seal kõndimas. Jalka trenni poolt, vorm seljas ja värki. Kõik suuremad asutused ja firmad olid esindatud. Tavaliselt sõidab üks rallikas ka siit rivi lõpus aga ei ole kindel kas ka tänavu, sest suht kiired ajad olid siis garaažis.
Peale lõunat käisime Cordobas. Suuruselt teine linn Argentinas. Siit 100 km kagusel. Linnas elab kuskil 1.5 miljonit inimest vist, nii öeldi vähemalt.


Peamine eesmärk oli ema Anal osta telefon endale. Seal olid aga mingid värgid, paberid ja asjad vaja veel teha, et jäi ilma uue telefonita veel hetkel. Kuna linnas oli parajasti ka Ana õde ja vend siis käisime koos söömas. Koht oli kaubanduskeskuses sees. Nii et, ümber ringi erinevad kohad, kust saad osta süüa, mäkid ja teised ning keskel lauad ja toolid.
Väljas terass kunstmuruga ja lastemänguväljak väike. Endal oli soov osta lühikesed püksid, kuna ühe paariga, mis kaasa võetud sai on suht nadi. Saigi ostetud nii lühikesed, kui ka teksad. Käisime läbi kolm erinevat kaubamaja, järjest suuremaks läksid need. Poed suht sarnased igalpool, et nendest midagi rääkida ei oska.

Esmaspäeval, täna, oli koolis võinoo kooli ei olnud. Oli üks loeng teatris või millegis selle sarnases. Teemaks oli teismelised noored. Tundus päris huvitav aga kahjuks midagi aru ei saanud ja uni kippus hästi peale tulema. Paar korda vajus pea ka õlale aga siis kõrvalt vend togis veits. Klassivennad viskavad ka koguaeg nalja, et ei maga. Jäin ju ka füüsika tunnis magama :D Peale seda istusime ühe väikse poe ette maha. Suure tähelepanu osaliseks said aga tüdrukud. Ületee asus nimelt üks kool ja tüdrukud olid akna peal. Klassivennad teadsid ka osasid neid vist aga ja, tegid nalja seal jms. Pilt ongi sealt poe juurest.

2 comments:

  1. Kuule kutt mis sa öösiti teed, et kogu aeg tundides magad? :D
    Ja paistab, et sul oli Cordobas siis esmakohtumine Ladina-Ameerika traditsiooniliste kaubamajade foodcourt'iga - neid samasugused ka Kolumbias, Ecuadoris jne...

    ReplyDelete
  2. Ei tee midagi. Üritan magada ikka. Tundides, kui midagi aru ei saa ja ei suuda keskenduda ka enam õpetaja jutule, siis kipubki uni peale tulema :)

    ReplyDelete