Friday, November 19, 2010

Tss tss tssss.

Õde kurtis, et ma pole ammu kirjutanud. Nädal vist juba möödas jah aga ega midagi väga kirjutada ei olegi.

Üks huvitav seik. Ei ole kindel, äkki juba kõnelenud sellest, aga siiski kirjutan. Nimelt üks päev, nii umbes poolteist kuud tagasi, õhtul bussiga koju tulles koolist istusin ühe tüdruku kõrvale. Tüdruk oli üpriski kena ka õnneks. Sõitsime siis ja peas tiirlesid mõtted, et peaks ikka juttu tegema. Mis mul ikka kaotada on. Jõudsime siis kodulinna bussijaama. Minu peatus on linna lõpus, ehk siis veits üle viie minuti sõitu veel. Ja kui buss sõitis bussijaamast välja siis koputasingi plika õlale ja küsisin, et kas räägib inglise keelt ka. Vastas, et vähe. Tutvustasin siis ennast ja nii me siis rääkisimegi, mitte küll eriti kaua, kuid piisavalt, inglise ja hispaania keelt segamini. Tundus tore plika aga pidin bussi pealt maha minema. Jätsin hüvasti ja nii läks. Koju kõndides mõtlesin, et päris hästi läks ikka, tüdrukuga sai tutvust tehtud aga vist enam kahjuks ei kohtu. Täna, poolteist kuud hiljem, lähen facebooki ja ta mind sõbraks lisanud. Eriti hästi ju. Ehk kohtub siis veel kunagi.
Ärge nüüd mõelge, et mingi elu armastus mul siin vms aga lihtsalt üks huvitav seik, tutvumine võõra inimesega võõras riigis.

Millegist oli ju vaja blogis kirjutada...

Aaa.. see ka, et homme Cordobasse. Kella järgi juba täna siis. Seal toimub Las Pastillas Del Abuelo kontsert.

Väga lahe bänd on, kui sõnu kuulata siis peaks sarnanema Dagöle. See tähendab, et mõte on sõnadesse ära peidetud ja võib mitmeti sellest mõttest aru saada. Mina kahjuks veel sõnadest ja sisust väga aru ei saa aga ka viis on lauludel hea ja see tõmab juba käima hästi :) Bändi nimi tõlkesi siis Vanaisa tabletid/pastillid. Suht keeruliselt tuli nüüd välja see.

Eile käisin ka jooksmas nagu ikka. Tuli ka vihma aga see tegigi asja lahedaks. Algul jooksma minnes tuli sellist seenevihma. Jooksu lõpetades avastasin, et seenevihm on üle läinud ning kallab päris kõvasti kohe. Kuigi joostes oli jaksu palju ja väsimust ei tekkind väga. Päeval palavaga joosta siin on ikka täielik surm. Kuigi vahelduseks on päris hea. Jooksed mõnikord palavaga ja siis kui saad paari päeva pärast õhtul jooksma, jaheda ilmaga, no siis kohe lausa lendad. Viimati lendasin selle tundega kohe 14 km.

Sattusin ka teiste blogisid siin lugema. Janika saatis oma aadressi ja siis vaatasin ka lisaks Vaiko, Jürgeni ja veel mõnda Jürgeni sõbranna blogi. Ei tea miks küll võõraste blogisid vaatasin, kuid avastasin päris humoorikaid asju sealt. Mõni kohe oskab blogi kirjutada. Tegi tuju väga heaks ja jälle olen ma kõigist kauem ülaval siin peres, nagu iga õhtu.

Viimane nädal suht usinalt erinevaid fototeemalisi asju ka uurinud. Kõige rohkem aega viitnud sellisel leheküljel nagu http://looduspilt.ee/ kui sealt avalehelt võtta näiteks galerii, siis edetabelid ja siis valida 200 parimat pilti läbi aegade. Siis võtab ikka päris sõnatuks. Eestimaa loodus on ikka väga võimas/ilus ja need fotograafid on ka ikka väga tasemel, kes suudavad selliseid asju jäädvustada.

Tegelt võiksite teie kallid lugejalt mult midagi küsida ka. Kindlasti on midagi, mingi teema või asi mis huvitab rohkem ja tahaksite teada selle kohta. Ma olen vägagi usin vastama teie küsimustele. Laske aga tulla ! ;)

1 comment:

  1. Njuh, kuidas Vanaisa tablakad elavad? See su uus silmarõõm ka koncertol käis? :)

    ReplyDelete