Monday, November 29, 2010

Üks kaks kolm

Esiteks lugege palun läbi see lugu: http://www.kristovaarmari.ee/fotod/inimene/puhkus/#more-582

Sattusin ka eile selle loo peale ja no mina igatahes naeru ei saanud pidama. Naersin nii, et pisarad väljas ja naersin edasi. Ema, Ana küsis, et mis on, ma ei suutnud vastata. Ei tea millest see naer tuli. Sellest, et pole siin väga naernud, kuna ei saa keelest st. ka naljadest aru. Või siis, et oli juba päris hilja ja väsinud ning lihtsalt tuim. Loodan, et pole ainuke, kes selle jutu peale südamest naerma hakkab :)


Ilmad on suht muutuvad hetkel. Mõnel päeval on 30 kraadi ja peale sooja. Järgmine päev aga tuleb paduvihma ja temperatuur langeb kõvasti kohe. Vikerkaart sai ka näha, võttis sõbra ka teine kaasa..


Igasugu lahedaid loomi võib ka siin näha. Suvel loodan korralikult kõiksugu loomi, putukaid ja linde pildile saada, mida Eestist leida ei või :)


Väikevend on nii kiire lihtsalt. :) Proovi siis sellisega asju ajada ja jageleda. Eriti, kui keelega ka veel sina peal ei ole..

Nädalavahetusel, õigemini laupäeval toimus väike avamine. Nimelt avati surfimaja, mille üks eestvedaja on onu. Asi algas tegelt paar päeva enne laupäeva. Oli vist neljapäeva õhtu, kui käisin jooksmas ja siis järve ääres oligi onu seal surfimaja juures tegutsemas. Rääkisime juttu ja ütlesin, et homme hommikul olen ka kell seitse kohal, aitan ka veits tegutseda ja tööd teha. Reede hommikul aga panin ilusti äratuse kinni ja magasin pikemalt, kui plaanitud. Reede õhtul siis uuesti jooksmas nägin taaskord onu. Ütles ka, et näe unekott vms, ma noogutasin, pidin siin laupäeva hommikul uuesti kohale minema. Laupäeva hommikul ärkasin suht õigel ajal ülesse. Olin sõnumi ka saanud onult paar minutit enne ärkamist. Sõnumi sisu oli, et: Idatuul puhub.. Tule ruttu on abi vaja!
Läksin siis kohale ja sai seal tegutsetud õhtuni. Aitasin värvida, puurida, kühveldada ning kõike muud mida teha oli vaja. Peale lõunat oli see nn. avamine. Väga palju inimesi ei olnud, kuna ilm oli jama aga põhitegelased keda oli oodatud, tulid ikka kohale. Põhi vana oli siis Lõuna-Ameerika parim purjelaua sõitja. Üpriski lahe tüüp oli. Suurema osa ajast istusime lihtsalt, rääkisime juttu ja jõime matet. Kokkuvõttes tore päev toredate ja uute inimestega.





Ei teagi, mis selle surfimaja põhieesmärk on. Kuid eks ta ilmselt selle spordi arendamisega ja tutvustamisega seotud ole. Saab vist hakata sealt varustust rentima ja teised sõitjad saavad üle riigi või kust iganes siia kohale tulla ja sõita siin ning veeta mõnusat aega. Pakun, et hakkan ka ise suvel seal väga palju viibima. Äkki saan ka mingi varustuse ja siis vee peale. Onu nagu midagi mainis. Wifi ka seal olemas. Saab kõik asjad ära aetud kohe :D

No comments:

Post a Comment