Wednesday, November 3, 2010

Korvpall

Teisipäeva õhtul käisime taaskord venna Juliani ja ühe sõbraga Rio Terceros korvpalli mängu vaatamas. Ei mäleta kas olen maininud, et umbes nädal või rohkem tagasi käisime ka üht mängu vaatamas. Siis mängisid kohalik meeskond ja piirkonna, ning vist ka üks riigi parimaid meeskondi. Siis sai kohalik meeskond napilt paari punktiga pähe. Seekord aga läks õnneks teisiti. Kohalik meeskond võitis üpriski kindlalt, kuigi ega see vahe ülearu suur ka nüüd ei olnud. Rahvast oli vähem, kui eelmine kord, sest eelmine kord pidime peaaegu seisma terve mängu püsti. Nüüd aga saime ilusti istumagi. Oli ka fotokas nüüd kaasas, et saan paar pilti ka lisada jutule lisaks!










Täna ei viitsi aga homme üritan kindlasti kirjutada politseist ja liikluskorraldusest siin maal. Täna oli üks huvitav seik, mis kohe tasuks mainimist. Annab see hea kirjelduse kohalikust liiklusest. Sellest kõigest lähemalt aga homme.

Ilm ka hetkel siin kisub vihmaseks. Enne, kui jooksmas käisin siis kuskil kaugel sähvatas äike paar korda. Nüüd vihm ka järgi jõudnud. Aa.. See ka, et nagu hulllult palav on. Täna ja eile oli sipa üle kolmekümne kraadi sooja. Koolis on päris piin olla. Õnneks koolimajas sees ikka natukene jahedam, kuid siiski. Suvel vist tõesti, ainult rannas ja basseinis ligunen.

Tervitused veel isale, kellel oli alles sünnipäev! Hetkel ta viibib kusagil Egiptuses, vist.. Ei teagi täpselt, kuidas ja mismoodi, aga reisis ta oma matkagrupiga kuskil kõrbes jne. Äkki kunagi oskan ja saan lähemalt pajatada või teeb seda matkaja isiklikult kohe :)

No comments:

Post a Comment