Friday, August 20, 2010

Nädal Argentinas!

Täna sai väikeste vendadega jalakat mängitud ja lõppes keeleõppega. Lõpuks osutasid nad terve toa asjad ja esemed üle ning ütlesid mis need on. Garaažist ka paar paremat pilti. Jutuks kõrvale nii palju, et Subarutega tegeletakse järjest vähem kuna kallis auto, nüüd tuleb peale uus klass, S2000. Selle jaoks ehitatud valmis juba üks Volkswagen Gol, Honda mootoriga.
See suht vaba klass võrreldes praegusega, kus ei või midagi väga muuta. Teoreetiliselt peaks tulema odavam, kuna ei ole originaal jupid. Varsti peaks ka mingi Fiat toodama siia, mis läheb ka S2000 autoks. Kuna uus klass siis proovivad erinevad autosid selleks.

Esimest korda käisin ka kõrval töökojas, kus tehakse piduriklotse. Tehas püsti olnud alles aasta + paar kuud. Klotsid tunduvad head olevat, lähevad kõikide autode alla, mis siin valmistatakse ralliks. Annab ikka testida erinevaid pulbreid ja materjale klotside jaoks. Täna valmis ka esimene siduriketas, üritavad hakata neid ka tootma. Vajadus nende järgi tekkis eelkõige Subaru Foresteril, mis sõidab Dakari rallit.
Liiv ja suur kuumus on karmid tingimused, hetkel kasutusel olevad ei toiminud piisavalt hästi, niisiis tegid nad ise ühe. Vaja seda testida ja proovida nüüd.



Naerma ajab veel see, et üks sõitja hoiab ja laseb hooldada oma autosid siin. Tal on neid tervelt kolm tükki. Kaks Subarut ja üks Gol mis valmimas. Ulme, aga sõita ta väga hästi ei pidanud oskama :D

4 comments:

  1. heh.. võrreldes meie ana garaažiga on need küll väga uhked seal, aga sa ise ka juba midagi nikerdad ja aitad töökojas?

    ReplyDelete
  2. Tore on Sinu blogi lugeda, aga kirjuta ikka muust elust ka kui vaid autode hingeelust:-).

    ReplyDelete
  3. Mis te virisete! Las poiss kirjutab, millest tahab, peaasi et kirjutab :)

    ReplyDelete
  4. Haha :D ei ole ise ma midagi teinud nende autode juures. Venna autod aitasin lihvida ja värvida. Aga eks ma kirjuta sellest, mis mõttesse tuleb ja millega kokku puutun.

    ReplyDelete