Sunday, August 22, 2010

Täna sai ärgatud peale lõunat, jälle. Läksime maakodu, jälle. Tegime seal väikse tiiru ka naabrite poole. See selline cämpingu koht, kuhu saad osta endale väikse maatüki. Sinna ehitatakse oma suvemaja. Maatükk ongi phmt maja suurune. Ainuke + on seal järv, muidu väga ei istund ja ei mõistnud neid inimesi. Kindlasti leiab kuskilt mõnusama koha kuhu oma suvemaja ehitada.
Õhtul tsillisime veel linna peal. Läbi linna jookseb väikene kanal, mis suurvee ajal on veega täidetud ja põllumehed või keegi võtavad sealt vett. Noorte seas on väga populaarne selle ääres istuda.
(Kumbki pilt pole liialt hea)


Veel on üpriski huvitav asi, see et autodega tiirutatakse ümber paari ploki maju. Mööda peatänavat ja siis kõrval tänavat pidi tagasi. Vaadatakse mis rahvas liigub ja kus. Ja tiire ei tehta üks ega kaks. Ühte autot võis näha ikka väga palju.

2 comments:

  1. Seda linnas ringi kruiisimist (kasvõi ümber üheainsa linnakvartali) harrastati ka Ecuadoris. Aga muidu hea näha, et sul integreerumine seal nii kiirelt läheb. Kuidas nüüd, pärast nädalavahetust ja klubitamist, ilusate tüdrukute skoor on? :)

    ReplyDelete
  2. Peab tõdema, et isegi mõni ilus leidub :)

    ReplyDelete