Tuesday, October 12, 2010

Koss

Täna peale korvpalli ütles noorem vend, et mõttes on neil poistega kossumeeskond teha, et mis mina sellest arvan ja kas tahan ka osa võtta. Ma muidugi nõus. Tegevust saab jälle juurde, ning kossu võiks alati mängida. Nii et eks näha nüüd, kuidas nad selle meeskonna teevad ja mis moodi asjad olema hakkavad. :)

Üks pilt nädalavahetuse peolt ka, poisid kõik minu klassist. Tüdrukud aga võõrad, mõned vist meie koolist ka. Ei tea väga inimesi kooli pealt, kuna õpilasi ikka päris palju koolis ja erinevad vahetused ning värgid.


Aa, juuksuris käisin ka. Tuli meelde seda pilti vaadates. Pildil veel pikemad juuksed. Nüüd korralik poisipea jälle. Tänavu proovin ikka tihedamini juuksuris käia, kui kord aasta jooksul :D.
Juuksur oli ka lahe. Esmalt läheme sisse, mina, ema ja üks kaksikutest. Oli paar inimest ees ja me siis ootasime. Juuksuriks oli üks mees. Oli tal ka paar abilist. Koha toimimine oli aga väga huvitav. See juuksur siis tegeles kõikide klientidega, pakun, et korraga istusid juuksuritoolidel viis inimest, pluss kolm-neli järjekorras. Kord ta siis värvis ühel pead, kutsus abilise lõpetama asja. Kiiresti lõikas ühel juuksed ära, siis võttis kolmanda ette, kuivatas juuksed tal ja siis jälle vahepeal tegi kergema lõikuse kellegile ja nii ta seal askeldas. Pakun, et hommikust õhtuni ikka hea tempo peal. Vahepeal suutis kaks ininimest järjekorrast lahkuda ka, sest ootama pidi kaua. Võibolla oli selles süüdi ka nädalavahetust aga suht naljakas süsteem ikka. Lõikas muidu üpriski hästi mul. Tuka jättis suht pikaks, lasin kaks korda lühemaks võtta seda. Vist ta väga ei tahtnud seda teha. Jäin suht rahule, mitte parim lõikus aga pole paha! :)

3 comments:

  1. Hambaklambrid on tsikkide seas IN? :)

    ReplyDelete
  2. Mitte ainult tsikkide vaid kõigi seas popp. Väga palju inimesi on näha hambaklambritega, nii nooremaid, kui ka vanemaid.

    ReplyDelete
  3. kuule meil ka siin ikka hullult pannakse brekse üle kooli juba

    ReplyDelete