Saturday, October 23, 2010

Pidu

Esimese asjana mainiks, et kahjuks väga pilte ei lisa hetkel. Fotoka akulaadija teadmata asukohas, ehk siis kadunud. Ei tea kuhu sattunud see. Helistatud on ka hotelli Ushuaiasse, sest peale suusareisi ma pole enam näinud seda aga sealt meie toast nad ei leidnud midagi. Eks ta siis kuskil kodus peab olema ikka, kuid pole õrna aimugi kus. Vast ilmub ikka kuskilt välja.

Väga huvitav vaade avaneb kell 6 hommikul linnas. Nimelt on see kell umbes täpselt kõik peod just lõppenud ja tänavad on rahvast täis. Nagu päevane tipptund. Autosid, enamasti küll remised ja taksod ning lihtsalt tiirutavaid inimesi on ka väga ohtralt. On avatud veel väiksed söögiputkad. Sellised kaasaskantavad või järel veetavad. Enamasti paiknevad diskode lähistel. Päris huvitav fenomen minu jaoks, et kell kuus hommikul käib selline aktiivne elu tänavatel :P

Järjekordset jooksu tehes täna, sõitsid mööda kaks ratturit. Ma jooksin maantee kõrval, väikese tee peale, nemad aga maanteel. Järsku üks hõikas Arvi ja lehvitas. Eks ma siis lehvitasin ikka vastu. Ei saanudki täpselt aru kes ta oli, kuid pakun, et üks meestest kes käib korvpalli mängimas. Väga lahe tunne tekkis, et jooksed kuskil suvalise tee peal ja kedagi nagu ise ei tea, kuid ikka sind tervitatakse. Paar päeva varem joostes linna vahel, sõitis jällegi üks kossu mees mööda ja signaalitas. Sellised seigad on väga lahedad ja teevad meele rõõmsaks kohe :)

No comments:

Post a Comment