Sunday, October 31, 2010

Tore pühapäev.

No täna oli eriti korda läinud päev. Hommikul, võino lõunal helistas onu emale, et kas me Julianiga tahame minna temaga järve äärde. Seal pidi toimuma mingi pildistamine, et tema ja veel paar sõpra tal lähevad kite boardidega sõitma ja rannal pildistatakse tüdrukuid. Nemad on taustal, et värvi lisada piltidele. Läksime siis kohale. Kahjuks tuult väga ei olnud aga korra proovis onu rannal ikka seda lohet.

Väga hea ei olnud, seega jäid need rannale seisma niisama.
Tüdrukuid oli seal nii kahekümne ringis. Ei oskagi öelda, kas kuskilt modelli firmast vms aga ilusad oli peaaegu kõik. Pildistati neid seal rannas siis ühe nurga alt ja teise nurga alt jne.

Vahepeal ka tõsteti lohe üles, et tüdrukut saaks seal all pildistada.

Õnnestus ka plikadega üks pilt saada. Palusid nad ühel onu sõbral, kellel on ka lohe, et ta teeks pilti neist. Ma andsin ka talle oma kaamera ja läksin pildile :P

Pärast tegid plikad veel minuga pilti eraldi. Päris tore ju :)
Käisin ka ujumas esimest korda siin, kuna ilm oli väga soe, siis vesi tundus natukene külm aga ei olnud hullu midagi.
Ühesõnaga väga tore päev oli :P

Aa fotoka laadija leidsin ka üles, oli ikka kohvris. Ema ütles, et vaatas kohvri läbi aga pro kohver no, salataskutega kuhu ei oskanud ta vaadatagi. Nüüd saab jälle pilte ohtralt klõpsida.

Reedel sai peol ka käidud Rio Terceros, Halloweeni pidu. Maaliti mul ka nägu ära.


Laupäeval toimus kossuvõistlus. Võtsime meiegi poistega osa, või vist pidime võtma kohe, sest võistlus toimus siin samas linnas ja pidi ikka kohalik linn ka esindatud olema ju :) Mäng väga hästi meil ei läinud. Kaks mängu oli ja mõlemad saime pähe. Poisid nagu väga ei keskendunud mängule ja tiimi tööd ei olnud üldse aga pole hullu. Ma võtsin seda rohkem, kui trennina ka! :)

3 comments:

  1. Mõne telefoninumbri ikka said, elumees? :p

    ReplyDelete
  2. Kahjuks ei saanud. Nad ei olnud siit kandist ka pärit. :(

    ReplyDelete
  3. Ma lihtsalt mainin, et sul veab seal hektel täiega võrreldes sellega mis meil siin eestis on:)!!!

    ReplyDelete