Wednesday, October 27, 2010

Puhkepäev!

Arvole vastasin, et eile vaba päev. Tegelt oli minu enda valesti arusaamine, sest hoopis täna oli vaba. Nimelt toimus üleriigiline rahvaloendus. Kõik peavad sel päeval kodus püsima. Küsitlust teevad õpetajad koolist. Kõik õpetajad on liikvel sel päeval siis. Ei teagi mida täpselt veel küsiti peale selle, mitu inimesti elab siin majas. Meil käis hommikul pool kümme, ma veel magasin sel ajal. Nii et palju ei tea sellest. Aga ukse peal on kleeps, kus kirjas, tänan, et vastasite küsitlusele vms. Üpriski lahe, et ühe päevaga loetakse terve riigi elanikud üle.
Loendus toimub iga kümne aasta tagant. Kui ma nüüd õigesti mäletan meie arutlust siin, siis aastaga lisandub umbes üks miljon uut inimest. Päris usinalt ikka. Mis veel põnevat... Vaatasime täna Avatari. Juhuslikult polnud nad siin näinud seda. Pistsin siis arvuti telekale järgi ja filmi vaatamine võis alata. Suutsime vaid pool ära vaadata, sest kell oli juba palju ja veel õhtust söömata. Homme jätkame vast :)

3 comments:

  1. Oot, oled nüüd paberitega argentiinlane ja kohalikus rahvastikuregistris arvel? Arvi "Gringo" Anton? Või Arvi "Mono" Anton? :)

    ReplyDelete
  2. Pandi mind vist kirja jah. Mis see üks inimene juures või vähem ikka muudab :D Gringo ja mono. Võid nende tähendusest rääkida täpsemalt! :)

    ReplyDelete
  3. Gringo - valge inimene (nii ajasid mehhiklased valgeid põhja-ameeriklasi minema mehhiko-usa sõjas: "green go, green go!" vm) ja nüüd oled ilmselt sinagi GRINGO
    Mono - vaata sõnaraamatust ;)

    ReplyDelete