Monday, January 17, 2011

Embalse.

Lisan pildid hiljem


Eile peale lõunat sai mindud Embalsesse. Embalse on siit kusagil 15 km kaugusel. Asub seal järv, ainuke järv ümbruskonnas, kus on lubatud sõita mootorsõidukitega.

Meid ootasid seal ees isa Fabiani sõbrad. Nende sõpradega käisime eelmisel õhtul väljas ka. Üks on laulja. Esines seal söögikohas, kus olime. Iga laulu vaheajal tervitas või ikka rääkis, et siin üks poiss Eestist ka ja siis arutasid teise muusikuga, et kus see Eesti asubki, kas seal Šveitsi lähedal, või kus. Nalja sai palju :) Siis nad kutsusidki meid järgmisel päeval järvele.

Kohale jõudes olid nad järvel paadiga. Veidikese aja pärast tulid ka kaldale. Võtsid meid peale ja sai uuesti mindud. Paadis olid ka veesuusad. Küsisid siis keset järve olles, et kes läheb suusatama. Väike vend ütles, et Arvi läheb. Ma olin nõus ka. Küsiti, kas olen enne ka sõitnud veesuuskadega. Vastasin, et ei ole. Isa Fabian ütles, et ta on sõitnud mäesuuskadega. Siis vastati, et noh see väga palju ei erinegi, hüppa nüüd vette :). Läksingi vett, panin suusad alla, ja olin valmis minema. Algul sõitis veidi maad vaikse hooga ja siis pani gaasi põhja. See koht ongi kõige raskem, sellel ajal kui tema kiirendab, pead sina ennast veest püsti ajama. Õnneks mul tuli see hästi välja ja sain kohe esimese korraga püsti. Sõitsime siis päris pikalt ja väga lahe asi oli.

Pärast proovisid ka vend ja isa. Nendel läks ikka kolm-neli korda aega, enne kui ilusti püsti said ja sõitma. Need sõbrad ka imestasid, et ma esimest korda sõitsin ja sain kohe püsti. Üks naeris, et ta kolm aastat juba järvel käind ja ikka ei sõida nii hästi :).

Pärast proovisime veel kummiga sõitmist paadi järel. Selline ümmargune asi. No see oli ikka eriti mahe asi. Korra lendasin külili ka aga jällegi püsisin paremini seal peal, kui teised. Teised lendasid ikka mitmeid kordi maha. Paadi juht tegi küll igasugu pöördeid ja trikke, et mul ikka raskem seal peal oleks püsida aga jäin peale. See kummi värk oli väga väga lahe ja mõnus.

2 comments:

  1. Su kirjutamisstiil ja -pilt on niiiii palju muutunud, paremuse poole, algus oli nagu konarlikum. Nüüd on nii hea ja mõnus lugeda :)

    ReplyDelete
  2. Parem küll, aga arenguruumi on veel kõvasti ;)
    Ja see veesuusa värk on päris karm jah. Samas - kui juba püsti saad, siis on päris tsill seal paadi järel hõljuda :)

    ReplyDelete