Saturday, January 22, 2011

Vaheaeg.

Vaheaeg kahes m6ttes. Pikk vaheaeg blogisse kirjutamisega ja ka suvevaheaeg ikka veel kestab.

Esiteks r22giks oma arvutist. Mis yhel ilusal hommikul l6petas meie ilusa ja ypriski muretu yhise teekonna. Emaplaat andis otsad. Eks n2ha, mis sellest arvutist t2pselt saab aga arvatavasti mitte midagi. Peab uue muretsema. Hetkel venna l2pakas, t2pit2hti selle p2rast ei kasutagi.

Suurt midagi toimunud ei ole nagu ikka. Paar p2va sai maakodus t66d tehtud. Tehti sinna kossuplats, me siis vennaga koristasime kive. Mida oli tohutult, sest pinnas on nagu kuskil Soomes vms, v2ga kivine ja suured suured kivid maa sees. P6him6tteliselt ongi yhe suure kivi peal siin k6ik. Pool meetrit mulla taolist asja on, see ka v2ga kivine. Tegime siis kossu v2ljaku ymbrust korda

Uue fotokaga yritan ka vaikselt midagi leiutada. Tahab harjumist palju aga tore asjandus ikka see. Kohalik kirik.


P2ikeseloojang m2gede taha. Vaade yle kohaliku j2rve. K6rgeim tipp seal m2estikul oli vist kuskil 1800m. Liiga kaugel see m2esti ei ole ka. Kuigi vana m2gironijana ihkab mu hing sinna m2estikusse matkama minna, siis usun, et see vist v2ga v6imalik ei ole. Yksi ei taha lubata v2ga, ise ka ei tahaks yksi v2ga minna ja kes see ikka muga kuskile matkama siin tuleb aga eks n2ha. K6ik on v6imalik! :)

Siin elavad papagoid vabas looduses. Peasad on neil suures kuhjas elektripostide otsas.




ilmad on v2ga soojad. Keskp2val v2ljas olla p2ris vaevaline. M6istan nyyd t2iesti siesta t2hendust. Paljud inimesed lihtsalt magavadki l6nua ajal tund- kaks ja siis tagasi t66le.

Hetkel midagi suur plaanis ei ole. 13. veebruaril on see YFU reis. Kestab 15 p2eva. See saab kindlasti v2gev olema, sest k2ime l2bi terve p6hja Argentina, kus on v2ga palju vaatamist. Bussi pileti ostsin ka 2ra. Reis algab Mendozast. See t2hendab, et ma l2hen Mendozast peale. Osa tulevad juba Buenos Airesest. Buss v2ljub mul siit kell 23.45 ja kohal on 8.15. Hea s6it, saab terve s6idu magada. Toolid sellised ylisuured ja mugavad, nagu voodid.

Loodan, et te kallid lugejad v2ga ei pahanda, kui mul siin sellised pausid sisse tulevad. Enda arvuti saan, siis on kindlasti mugavam ja parem kirjutda.
Eks see arvuti ole lihtsalt yks vabandus ka, aga ega mul siin eriti midagi ei toimu ka samas.

P2ikest! :)

3 comments:

  1. Mina isiklikult pahandan väga! :p
    Ja muuseas - hispaania keelse klaviatuuriga saab väga edukalt täpitähti tekitada, sa pead veits katsetama ainult ;) õ on ainus, mida ei saa.

    ReplyDelete
  2. See saab kohalikule arvutipoele paras pähkel olema kui küsid uut läpakat EST-klaviatuuriga:)

    ReplyDelete
  3. Klaviatuuri sai ilusti muuta eesti keelseks. Raskusi tekitas windowsi keele muutmine. Enne oli kõik hispaania keeles, aga pika pusimise ja paari programmi tõmbamisega sai ka windowsi inglise keelseks :)

    ReplyDelete