Thursday, January 13, 2011

Post.

Täna oli siis see tore päev, mil ma pidin oma pakid kätte saama. Pakid pandi Eestist teele detsembri algul juba ja vahepeal sai igasugu huvitavat infot. Vahepeal oli üks pakkidest üldse kadunud. Lõpuks teadsin, et pakk on tagasi Eestisse teel ja siis järgmine päev tõi kuller teate, et pakk on hoopis siin, Cordobas.

Täna hommikul siis läksime ema ja noorema vennaga Cordobasse. Ajasime algul ka veidi muid asju ja kell 10.30 kuskil olime postkontoris. Kästi järjekorranumber võtta ja oodata. Võtsimegi numbri ja ootsime veidi. Meie number oli 76. Algul sisenedes oli ees number 41. Kahekümne minuti pärast polnud number ekraanil ikka veel muutunud ja Ana ütles, et käib ära, tal oli palju asju vaja ajada veel. Kõrval meil istus üks mees ta ütles, et tund ja poolteist pole number vahetunud. Võisime arvata, et tuleb pikk ootamine. Ruumis oli veel kuskil 15 inimest. Nii me siis ootasime, vennaga kahekesi. Lõpuks kahe tunni möödudes oli meie number tablool. Läksime järgmisesse ruumi sisse, võeti paber ära, mis kuller oli varem toonud ja kästi oodata kuni meie number uuesti kutsutakse. See võttis veel umbes tunni. Lõpuks kutsutigi meid, pakid saime kätte probleemideta ja kõik korras. Ainult šokolaadid veidi sulanud aga eks see käib asja juurde. 13. jaanuar sain siis oma sünnipäeva ja jõulupakid kätte :P

Nüüdsest siis uue kaamera omanik tänu ühele pakkidest. Kaamerat pean veel veidi tundma õppima aga vast hakkab mingi aja pärast veidi paremaid pilte ka tulema siia :)

Täna õhtul oli siin ka päris kõva äikesetorm. Sain uut kaamerat kohe testida. Sellega seoses tuli meelde, et paar päeva tagasi oli uudistes, et ühest äikesetormist oli paljudel inimestel peavalu jms. Oli isegi video, et jalgpalli mängu ajal korraga kolm meest langes murule. Õnneks siin ei olnud midagi tunda.

No comments:

Post a Comment