Monday, January 24, 2011

Sikk-Sakk

Eelmisel reedel sai Rio Terceros yhe klassivenna synnip2val k2idud ja p2rast sealt edasi peol. Tagasi saime nagu ikka nii, et kell seitse hommikul j6udsin voodisse. Muidu oli tore ja l6bus.

Laup2val ei juhtunud midagi. Magatud sai p2ris kaua ja siis niisama istutud.

Pyhap2val aga olime peaaegu terve p2va j2rve 22res. Ilm oli v2ga soe ja ilus ning rahvast ka p2ris palju. Alguses, nii kella kahe kolme paiku oli veidi vaiksem, nii inimeste, kui ka tuule poolest. Paar tundi hiljem oli aga tuult kenasti juba ja ka rahvast rannas. Olime nagu ikka selle surfi rahvaga seal koos. Yhel hetkel v6is j2rvel kokku lugeda 13 masti. Pilte sai k6vasti tehtud, kuskil viiesaja ringis, p2ikest sain ka, usun. Seoses selle lauatamise v6i siis 6igemini purjetamisega kuulsin ka yhte huvitavat s6na: sikk-sakk. Ei oska 6elda kas kirjapilt on ka sama, nagu eesti keeles, aga k6las peaaegu t2pselt sama moodi. Arvati, et 2kki inglise keeles ka samasugune termin aga ma ei oskand midagi selle peale kosta. Igatahes, eesti- ja hispaania keeles on nii m6nigi sarnane s6na.

Yhel oli t2pselt samasugune kaamera nagu minulgi. Vahetasime siis muljed ja ka objektiive proovimiseks. Ypriski laheda oleku ja jutuga mees oli. :)

N2dala sees pole midagi erilist toimunud. Olen peaaegu iga p2v j2rve 22res k2inud. Pildistanud teisi purjelauaga s6itmas ja ka ise ikka seda proovinud. Minema saan ilusti aga tagasitulekuga on veidi kehvasti. Veidi lihvi veel ja peaks asja p6hit6ed selgeks saama. Suurema tuulega muidugi hoopis teine teema.

Maakodus oleme vennaga k6vasti korvpalli v2ljaku kallal ka t66tanud. Nyyd on p2ris hea ja ilus. Kui muru ka ilusti kasvama seal hakkab siis oleks lausa nagu loodud see sinna.

Homme tuleb kylla kauge s6ber Daniel, Ushuaiast. See sama, kelle hotellis me Ushuaias viibides elasime ja kes meid seal ringi s6idutas, v6i siis s6itsime meie ringi, tema autoga/autodega. V2ga lahe inimene on ta ja homme saab l6bus p2ev olema. Kylla tuleb ta kyll ainult yheks p2vaks, tal naise vanemad elavad siin l2hedal, kusagil 150 km kaugusel ja homme siis p6ikavad korraks siit ka l2bi.

Uuel n2dalal peaks uue arvuti ka k2tte saama, siis saab pilte lisada ja v2rki.

Huvitavat veel, et garaazist yks mees, hea s6ber andis mulle Dakari v6tmehoidja. Ta oli yhel s6itjal mehaanik ja selle s6itja nimega see v6tmehoidja ongi. Vaat, kui hea s6ber, peaks talle Eesti kommi veidi vastu andma. Tegelt olen yldse m6elnud, et komme ja asju on nyyd j2lle p2ris palju, et m6nel p2eval, kui neil garaazis kohvipaus, siis pakuks neile veidi magusat.

No comments:

Post a Comment